Category: Računala i programi

10 načina kako iskoristiti stari laptop

0

10. Popravite ga :) 9. Montirajte ga na zid u kuhinji 8. Koristite ga kao Wi-Fi Hotspot 7. Pretvorite ga u Media Center 6. Napravite projektor 5. Preradite ga u Desktop PC ili Silent Server 4. Napravite Tablet 3. Iskoristite Monitor 2. Iskoristite dijelove 1. Prodajte ga

Ubuntu bootabilni USB stik

0

Ukoliko želite isprobati Ubuntu linux distribuciju bez instaliranja na računalo riješenje je vrlo jednostavno i traje svega 10-ak minuta. Potreban vam je USB stik od minimalno 2GB, Ubuntu instalacija i program za kreiranje bootabilnog USB-a.

Upravljanje StartUp programima u Windows 7

6

Svi korisnici računala pa tako i Vi sigurno želite da imate osiguran ugodan rad na njemu, bez nekih velikih zastoja i usporavanja kako pri pokretanju sistema tako i pri pokretanju aplikacija unutar njega. U ovom tutorijalu ću vam objasniti kako ukloniti bespotrebne aplikacije i programe koje su namještene tako da se automatski pokreču prilikom pokretanja Windowsa.

Windows Search za brže pretraživanje

0

Jedan od odličnih programa koji svakodnevno koristim je Microsoft-ov Windows Search, alat koji služi za brzu pretragu sadržaja pohranjenog na vašem računalu ili sadržaja dostupnog na Internetu.

Google Chrome kanali distribucije nadogradnji

0

Google Chrome Internet preglednik naprosto odskače od ostalih ne samo brzinom rada nego i novim funkcionalnostima koje će biti dostupne kroz “Stable channel”. Kako biste i vi mogli vidjeti neke od njih koje su trenutno u razvoju ili na testiranju možete si aktivirati jedan od dostupnih kanala distribucije nadogradnji.

Instalacija Windows XP sa USB sticka

8

Potaknut temom broja u najnovijem BUGu u kojoj se govori o ‘Netbook’ računalima odlučio sam napisati ovaj tutorial koji će, nadam se pomoći onima koji požele instalirati Win XP na bilo koji netbook.