2 Comments

 1. Tutorijali says:

  Ovo je odlicno znati, i sam koristim WordPress, i dobro mi je dosao ovaj clanak. Bravo !

 2. Dean says:

  Pitanje za Vas, bio bi jako zahvalan kada bi mi netko ukratko objasnio kako funkcionira administracija u wordpress-u, naime dobio sam jedan poklon od prijatelja , a radi se o lijepoj temi, potpuno sređena web stranica, a problem je što je meni i administracija nepoznanica, on je temu platio skoro pa 200 dolara, znači ova koju mi je poklonio košta ravno 180 dolara, e sada je pitanje pošto mi on zbog posla nije dostupan bar u narednih 3 mjeseca, kako se editira sadržaj preko administracije?
  Uđem normalno u administraciju ali uopće ne kužim kako ću npr. za početak urediti index stranicu jer mi uopće nije jasno di mogu vidjeti elemente index stranice, kada kliknem na pogledaj stranicu, vidim da sam nešto promjenio ali kako, pa više manje nemam pojma :)

  Jako bi mi pomoglo kada bi mogao dobiti neki odgovor pa makar i preko e-maila, a ako bude ovdje na stranici, tim bolje!!!

  P.S. Moram napomenuti da potpuno razumijem html i css, pomalo i javascripts, znam napraviti i web stranicu, ali ova administracija za koju sam mislio da je jednostavna ispada špansko selo za mene!
  Pomagajte :)

  Evo i jednog primjera moje web stranice, naravno za njenu izradu administracije sam platio, još čekam da bude gotova!

  Hvala unaprijed i lijepi pozdrav i sretnu Novu 2012!

Leave a comment